top of page
Zoeken
  • info1800238

Funerair AlpinismeDe kunstwereld, letterenland schudt op haar grondvesten. Grijp je/uw kans om onsterfelijke roem te behalen door ons te ondersteunen.

 

Boudewijn Büch: ‘Een match made in heaven tussen dit tijdschrift en mij!’

 

Harry Mulisch: ‘De ontdekking van de hemel maar dan beter!’

 

Ronald Naar: ‘Dit tijdschrift stijgt hoger dan de Tienshan, de hemelse bergen!’

 

Sir Henry Morton Stanley: ‘Mijn hemel, zelfs mijn bergen van de Maan komen er in voor!’

 

Avontuur zit in je ziel, geest en hersenkronkels. Dit is de aankondiging over een publicatie met psychonauten, aquanauten, gevleugelde gedachten, explorateurs, noorderlichtjagers, toppensnellers, kunstbroeders, denknomaden, argonauten, dansers op de vulkaan, ontdekkers van Arcadië, steppenwolven, papegaaiduikers, mythomanen, kosmologen, cartografische dromers, schoonspringers, horizonzoekers, zonnegoden, ijsdemonen, waterratten en klipgeiten in de hoofdrol.

 

Hans Sloot en Ton Biesemaat hebben je/u nodig. 

 

Het eerste nummer van hun kwartaaltijdschrift met steeds een andere naam staat klaar om gedrukt te worden. De primeur heet ‘Funerair Alpinisme’. Nummer twee zal als thema en titel hebben ‘Omzwervingen van de steppenwolf Solo’. Het eerste deel van een steppenwolfse trilogie. Spaar dus alle nummers van 2024 voor een echte collectors item!

 

We hebben voor dit project van vier nummers per jaar in het teken van avontuur en kunst minimaal 20 abonnees nodig om uit de kosten te komen. Ondersteun dit project en krijg een prachtig tijdschrift in ouderwets papier over de post thuis gestuurd. Zie voor het nulnummer dit pdf bestand. Elk nummer van het kwartaaltijdschrift bevat originele teksten, foto’s en illustraties van hoge kwaliteit. Uiteraard zonder advertenties die ons leven toch al zo plagen.

 

Een jaarabonnement van vier nummers kost maar 60 euro maar ter ondersteuning van dit unieke kunstproject mag of moet het uiteraard ook meer zijn. Hoe meer geld we binnenkrijgen hoe dikker de nummers worden in tekst en beeld!

S.v.p. overmaken op IBAN NL36INGB0004339734 ten name van J.Sloot. Met gaarne vermelding van straat, postcode en woonplaats.

Bij het niet bereiken van 20 abonnees krijg je het abonnementsgeld geretourneerd.

 

De redactie bestaat uit boven genoemden maar wij nodigen anderen ook uit teksten, foto’s of illustraties van eigen hand in te sturen over het thema avontuur in de ruimste zin des woords. Plaatsing is echter voorbehouden aan de redactie. Het auteursrecht blijft uiteraard eigendom van de inzender.
                

Hans Sloot is professioneel fotograaf met publicaties in tijdschriften en tentoonstellingen op zijn naam. Ton Biesemaat is schrijver en journalist van boeken, publicaties in tijdschriften en medewerker aan TV- en radiodocumentaires. Sloot en Biesemaat vormden in hun jonge-goden-bestaan een touwgroep die op stijgijzers en ski’s de bergstreken van deze wereld onveilig maakten. Hun kwartaaltijdschrift is een uitgave van de gelegenheidsuitgeverij Oude Vos in het Duun. 

 

Na nummer 1 met als thema Funerair Alpinisme zal dus in 2024 verschijnen de steppenwolfse trilogie:

- Omzwervingen van de steppenwolf Solo

- Huilen naar verloren Manen – De herinnerde levens van Steppenwolf

- Steppenwolfse ontmoetingen – Vaarwel aan het wilde dier in mij?

 

Tekstredactie: Ton Biesemaat, Laurenburgstraat 10, 2552 RE Den Haag.

Beeldredactie: Hans Sloot, Aleidastraat 75, 3117 DB Schiedam.

Van een website hebben wij nog nooit gehoord. Met verwerpelijke social media houden wij ons niet bezig. Papier en postzegels is goed genoeg.

 

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page